BİNGÖL / MERKEZ - Gözer İlkokulu

Gözer İlkokulu

Adres
SİMANİ MAH. 1028. CAD. GÖZER ILK VE ORTA OKULU BLOK NO: 4 İÇ KAPI NO: 2 MERKEZ / BİNGÖL
Vizyon
İlköğretim çağındaki çocukları,milletin kültürel,manevi ve demokratik değerlerini benimsemiş,Atatürkçü,bilimsel düşünceyi rehber edinmiş ruh,beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş,doğayı ve çevreyi koruyup geliştiren,dünyanın her yerinde başarılı olacağına inanmış,kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmektir.
Misyon
Demokratik,çağdaş,Atatürkçü bir yaklaşımla teknolojiyi takip eden seçkin bir eğitim kurumu olmak ve ilköğretim çağındaki bütün öğrencilerimizin bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, her çocuğun;dünü tanımasını, bugünü öğrenmesini,yarını paylaşarak nitelikli insanlar olarak yetişmelerini sağlamaktır.
08.30-14.10
Şehir içi halk otobüsleriyle ulaşım sağlanabilmektedir.
Simani Mahellesi (Gözer) Merkez Bingöl
Okulumuz şehir merkezine 7 km uzaklıkta bulunmaktadır.